Slagerij Vincent Spierings

Inspiratie

Recept voor Babi ketjap met groente

Ingredienten

500 g hamlappen, in reepjes, 1 pakje mix voor babi Ketjap, 2 el olie, 2 uien, grof gesnipperd, 300 g mie nestjes, 1 winterpeen (250 g), in plakjes, 1 Chinese kool (ca. 500 g), grof gesneden, 1 teen knoflook, gesnipperd.

Bereidingswijze

Dep de hamlappen droog en schep om met de marinade mix en 1 el olie en marineer ze 10 min. Verhit een wok of braadpan zonder boter of olie en bak in 2 gedeelten het vlees rondom bruin. Voeg de helft van de ui toe en roerbak 3 min. Voeg, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de mix voor babi ketjap toe en stoof het gerecht verder gaar. 2. Kook de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de rest van de olie in een (tweede) wok en roerbak hierin de rest van de ui, de winterpeen, de kool en de knoflook 5 min. 3. Serveer de babi ketjap met de gebakken groenten en de mie.