Slagerij Vincent Spierings

Inspiratie

Recept voor Pasta Italiano

Ingredienten

500 gram gekruid rundergehakt, 500 gram penne pasta, 100 gram zongedroogde tomaten, 150 gram pijnboompitten, 250 gram pesto rosso, Handvol verse basilicum, 1 dl. Olijfolie, Peper en zout.

Bereidingswijze

Beginnen met het water op te zetten voor de pasta te koken voeg beetje zout bij het water en een scheutje olijf olie dan water laten koken pasta er bij en regelmatig roeren om kleven te voorkomen pasta al dente ong.12 min koken af gieten de penne terug in een grote kom gieten met deksel erop en opzij zetten. Bak het gehakt rul en breng dit op smaak met zout en peper. Giet alles uit bij de pasta in de grote kom. Volgende de pesto…dus neem een meng kom doe daar alle ingrediënten voor de pesto saus in als volgt snijd de zongedroogde tomaten in fijne reepjes, pijnboompitten erbij de pot pesto erbij de overschot van olijf olie, grof gehakte basilicum blaadjes snuifje peper en zout dit alles mengen door elkaar dan alles bij de penne en het gehakt in de grote kom doen goed mengen tot alles mooi verdeeld is…uitscheppen op een groot diep bord versier met verse basilicum blaadjes in het midden van het gerecht.